Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (11.30) nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenţa pe arterele principale.
Semnalăm că în judeţul Sălaj, astăzi -începând cu această oră, până la ora 13.30- va fi întreruptă circulaţia pe DN1H Zalău – Răstoci, în zona Jibou, la kilometrul 97+075 de metri, din cauza unor lucrări care se vor executa la o trecere la nivel cu calea ferată. Traficul rutier va fi deviat pe DJ 108A Zalău – Moigrad – Jibou. Pentru situaţii de urgenţă (ambulanţa, pompierii) se poate folosi traseul Mirşid (kilometrul 84+174) – Moigrad – Zalău. În acelaşi interval orar, se va întrerupe traficul rutier şi în ziua de 4 octombrie a.c., la kilometrul 108+572 de metri, în zona Ciocmani, iar circulaţia va fi deviată pe ruta Clit – Lozna – Letca (DJ109E).
Amintim, de asemenea, că circulaţia este întreruptă pe DN7, la kilometrul 540+248 de metri, între localităţile Tudor Vladimirescu şi Arad, din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Traficul rutier se desfăşoară deviat, din localitatea Tudor Vladimirescu pe DJ682C – DJ709, de unde se ajunge în Centura NV Arad.
Pentru prevenirea accidentelor grave de circulaţie, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte regimul legal de viteză pe toate categoriile de drumuri, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de maşinile dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.