Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN15B Târgu Neamţ – Vatra Dornei este blocată pe ambele sensuri, la kilometrul 9+500 de metri, în zona localităţii nemţene Poiana Teiului. Potrivit primelor informaţii obţinute de la faţa locului, două persoane au fost rănite.
De asemenea, traficul este blocat şi pe DN1A Ploieşti – Braşov, la kilometrul 128+800 de metri, în zona localităţii prahovene Măneciu Ungureni, unde a avut loc un accident în care au fost implicate o autoutilitară şi o automacara. În urma impactului, şoferul automacaralei a fost rănit.
Informăm, de asemenea, că astăzi, până la ora 13.30, , va fi întreruptă circulaţia pe DN24 (E581) Tecuci – Bârlad, în localitatea Munteni din judeţul Galaţi, pe sectorul cuprins între kilometrii 27+380 metri şi 28+580 metri, din cauza unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Traficul rutier va fi deviat pe două străzi din localitate (Mălăeşti şi Mihai Eminescu).
În judeţul Hunedoara, pe DN76 Şoimuş – Brad, la Şoimuş, se execută lucrări de amenajare a unei intersecţii cu sens giratoriu cu autostrada A1 Deva – Orăştie. Traficul rutier se desfăşoară pe o variantă provizorie.
Totodată, pe Autostrada A1 Timişoara – Arad se execută lucrări în zonele kilometrilor 504 şi 519. Pe porţiunile în lucru autovehiculele sunt deviate pe una sau două benzi ale sensului de deplasare, iar viteza este restricţionată la 80 km/h. Le recomandăm conducătorilor auto să se asigure, să semnalizeze şi să se încadreze din timp pe benzile deschise circulaţiei.