Petrolul a suferit prima înfrângere de pe teren propriu din această ediţie de campionat, 1-2 cu Steaua Bucureşti. “Lupii” au deschis scorul prin Bokila (38), dar s-au văzut egalaţi chiar înainte de pauză, după golul lui Nikolic (45), pentru ca Latovlevic (65) să aducă victoria vizitatorilor.

Pentru trupa lui Mircea Rednic, lucrurile au decurs aproape perfect vreme de 44 de minute. “Montaţi” de atmosfera senzaţională din tribune, “găzarii” au atacat din start, ocaziile apărând rapid la poarta lui Tătăruşanu. Younes (6) a trimis, dintr-o lovitură liberă, la o palmă de bară, apoi Marinescu (7) a şutat în blocajul lui Tătăruşanu, goalkeeperul stelist salvând şi la devierea lui Latovlevici (14). Scăpat pe contraatac, Bokila (16) a finalizat cu un în plasa laterală, pentru ca, şapte minute mai târziu, Steaua să aibe prima mare ocazie, atunci când Bornescu a salvat incredibil din faţa lui Rusescu. Tribunele au “explodat”, în fine, atunci când, după o centrare a lui Boudjemaa şi o recentrare, cu capul, a lui Cristescu, BOKILA (38) a plasat balonul în colţul din stânga lui Tătăruşanu, dar petroliştii n-au izbutit să-şi conserve avantajul până la intrarea la cabine, NIKOLIC (45) reluând în plasă o minge respinsă, în prima fază, de Bornescu, din faţa lui Chipciu.
Pe cât de plină de evenimente a fost prima repriză, pe atât de închis s-a jucat în următoarele 45 de minute, petroliştii acuzând golul primit chiar înainte de pauză. Steaua a mai lovit o dată, decisiv chiar, prin LATOVLEVICI (65), cel care a reluat, cu capul, din mijlocul careului, iar “lupii” au mai avut o singură mare ocazie, irosită de Younes (81), cu un şut, din 10 metri, peste transversală.
Petrolul pierde, astfel, pentru prima dată pe teren propriu în această stagiune, iar etapa viitoare va merge la Constanţa, pentru meciul cu Viitorul (sâmbătă, ora 17.00).

O galerie foto de la acest meci aveti pe pagina noastra de Facebook.