Dragi cititori,

acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Cand se vor strange cainii comunitari din zona Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti ?

,,Locuiesc in zona Spitalului Judetean din Ploiesti si vreau sa va sesizez faptul ca acolo este o haita de caini de care pur si simplu mi-e frica sa nu ma muste cand ies din bloc la cumparaturi. Stiu ca incepuse o campanie de strangere a patrupedelor, cand vor ajunge si in zona mentionata de mine sa-i ridice ?’’
Cornelia Iancu, Ploiesti

* * *
Doamna Iancu, ne-am interesat pentru dumneavoastra la Adapostul de Caini din Bucov si, potrivit reprezentantilor acestuia, in prezent nu se mai aduna decat cainii agresivi, la solicitarile cetatenilor. Si asta deoarece nu mai sunt decat aproximativ 70 de locuri disponibile in acest moment in cadrul adapostului. Ca atare, pentru a fi ridicati cainii respectivi din zona blocului dumneavoastra, trebuie sa faceti o sesizare telefonica fie direct la adapostul respectiv – la numarul de telefon 0244.275.702, fie la Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti, la numarul de telefon 0244.541.071, de unde sesizarea dv. va fi transferata tot catre cei care se ocupa de adapostul amintit.