Cele doua echipe ploiestene (pentru ca la juniori si Astra este inscrisa la Federatia Romana de Fotbal tot ca echipa din Ploiesti, conform site-ului oficial al competitiei), care combat in competitiile nationale de juniori A si B, ocupa pozitii fruntase in seria din care fac parte.
Astfel, la juniori A, echipele noastre sunt repartizate in seria a II-a, alaturi de alte 11 formatii din zona de est a tarii, Petrolul si Astra ocupand pozitiile 2 si 3 pe podium, intrecerea fiind dominata, pana acum, de Dinamo Onesti (grupare infiintata cu ajutorul clubului Dinamo Bucuresti, care urmareste astfel sa-si creeze pepiniere de jucatori in tara). Onesti si Petrolul sunt neinvinse pana acum, fiind clar ca intre cele doua grupari se va da lupta pentru calificare la turneul final, grupa clubului ploiestean de prim esalon fiind antrenata de Adrian Toader (foto 1).
La juniori B, Astra Ploiesti este echipa care se lupta pentru primul loc, copiii antrenati de Bucurel Darman (foto 2) fiind pe locul 2, la egalitate de puncte cu primul loc, care este ocupat de LPD Iolanda Balas Soter Buzau (cele doua echipe sunt diferentiate de golaveraj, avand cite 19 puncte fiecare). In aceasta serie a II-a a juniorilor B, Petrolul este pe locul 4, tot din 13 echipe participante.

Marian DIMA