O patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Postului de Poliţie Poiana Câmpina a depistat mai multe persoane care încărcau într-o autoutilitară, diverse materiale feroase depozitate lângă gardul unei societăţi comerciale.
Din cercetări a rezultat că unul dintre cei depistaţi a avut o înţelegere verbală cu un agent de pază al societăţii comerciale respective ca în cursul serii să sustragă material feros din cadrul unităţii, urmând ca ulterior să primească o parte din suma de bani rezultată din vânzarea bunurilor.
În aceste condiţii, cei cinci suspecţi au pătruns în incinta societăţii comerciale de unde au sustras diverse materiale feroase (piese folosite în producţie, dar şi deşeuri) pe care le-au scos în afara unităţii unde au fost depstaţi.
Bunurile respective, în valoare de aproximativ 24.000 lei, urmau a fi transportate cu o autoutilitară pentru a fi valorificate la un centru de colectare a materialelor reciclabile.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpina şi ai postului de Poliţie Poiana Câmpina, în vederea luării măsurilor legale.