CSU Asesoft a reusit sa dea o noua lovitura de imagine, chiar inaintea inceperii campionatului. De curand, managerii gruparii ploiestene au fixat termenii unei colaborari intinse pe durata unui sezon cu renumitul designer Catalin Botezatu. Acesta, prin intermediul casei sale de moda si a magazinului online cbstore.eu, se va ocupa de vestimentatia componentilor lotului echipei mari.
Burlacu & Co. isi doresc sa fie primii nu doar pe terenul de baschet, ci si sa tina pasul cu ultimele tendinte in materie de moda si accesorii. Pentru editia 2012-2013, de imaginea campionilor Romaniei se va ocupa Catalin Botezatu, cel mai in voga creator de moda roman si, totodata, unul dintre putinii artisti din lume care se pot mandri cu prezentari organizate pe toate continentele.
„Prin acest parteneriat, am creat o stransa legatura intre designerul numarul 1 din Romania si cea mai buna echipa de baschet din tara. Ii multumim domnului Botezatu pentru ca a acceptat propunerea noastra si il asteptam in sala de la Brazi, alaturi de noi. Glumind putin, capitanul Catalin Burlacu va avea, acum, ocazia sa impartaseasca impresiile in materie de moda cu cel mai curtat burlac din Romania”, a declarat Ionut Georgescu, presedintele executiv al lui CSU Asesoft.
Pentru inceput, Catalin Botezatu va crea tinute oficiale pentru membrii staffului tehnic si administrativ, urmand ca, in lunile viitoare, sa se ocupe de editarea unor calendare dedicate exclusiv jucatorilor de la CSU Asesoft. De asemenea, renumitul creator de moda a anuntat faptul ca va participa, pana la finalul anului, la o conferinta de presa alaturi de presedintele Ionut Georgescu, antrenorul principal Vladimir Arnautovic, capitanul echipei Catalin Burlacu si Levente Szijarto. Evenimentul ar putea avea loc inaintea debutului campioanei CSU Asesoft in EuroChallenge.
Bogdan CHITIC