Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore de fluenţă pe arterele principale. Semnalăm, totuşi, unele aspecte importante.
În judeţul Ilfov, până marţi, 2 octombrie a.c., în intervalul orar 0:00 – 4:00, se va întrerupe circulaţia pe DN Centura Bucureşti, la kilometrul 8+900 de metri, din cauza unor lucrări care se execută la pasarela autostrazii A3 Bucureşti – Braşov.
• pentru direcţia DN2 (Afumaţi) – DN1 (Otopeni), traficul rutier va fi deviat prin sensurile giratorii ale autostrăzii, cu ieşire prin breteaua opt a acesteia, care asigură legătura cu DN Centura Bucureşti;
• pentru direcţia DN1(Otopeni) – DN2 (Afumaţi), traficul rutier va fi oprit pe perioade de cel mult 75 de minute, alternând cu intervale de cel puţin 30 de minute în care circulaţia va fi reluată.
Totodată, amintim că în centrul staţiunii Sinaia (judeţul Prahova), cu ocazia desfăşurării Festivalului Sinaia Forever, circulaţia este întreruptă astfel:
– până luni, 1 octombrie a.c., ora 6:00, pe bd. Carol I, între intersecţia cu str. Mihail Kogălniceanu (sensul giratoriu) şi intersecţia cu str. Gării;
– până duminică, 30 septembrie a.c., ora 24:00, pe str. Octavian Goga.
Traficul rutier pe DN1 (varianta din dreptul gării) se va desfăşura fără restricţii. Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor care asigură devierea circulaţiei. Pentru a evita aglomeraţia, conducătorii auto care circulă pe relaţia Ploieşti – Braşov pot folosi DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.