Conpet Ploiesti – CF Braila, astazi, ora 16.30
Dupa disputarea a patru tururi, singura grupare prahoveana de esalon inferior care a ramas in Cupa Romaniei, editia 2012-2013, este Conpet Ploiesti. Trupa transportatorilor de titei prin conducte va intalni astazi, pe propriul teren, pe CF Braila, meci care va incepe de la ora 16.30. Daca in prima faza a competitiei nu a evoluat, in turul al doilea si al treilea a eliminat – este adevarat la „masa verde” – pe AFC Filipestii de Padure si,
respectiv, pe Chimia Brazi. Doar in turul al patrulea a jucat pe teren, eliminand divizionara secunda Chindia Targoviste, cu scorul de 2-1. Cum in campionat au castigat jocurile cu ACS Civitas Fagaras (2-1) si Girom Albota (1-0), fotbalistii antrenati de Mugur Bolohan sunt neinvinsi in actuala stagiune, astfel ca au un moral ridicat inaintea jocului eliminator cu CF Braila. Trebuie spus si faptul ca in randurile adversarilor de astazi se regaseste si atacantul din campionatul trecut al Conpetului, si anume Alexandru Ciocalteu. De la prahoveni va lipsi Dobrin, eliminat in jocul de vineri cu Albota, ceilalti componenti ai lotului fiind valizi.
In cazul in care prahovenii se vor impune, in urmatorul tur, cel al 16-milor de finala, vor da piept cu o grupare care activeaza in Liga I. Deci, sunt intrunite toate premisele pentru jucatorii ploiesteni de a bifa un nou succes.
Cristi DAMIAN