Petrolul si-a gasit “coordonator”

Mijlocasul coordonator pe care Mircea
Rednic il viseaza, de luni bune, pare sa fi ajuns, in sfarsit, la Ploiesti! La antrenamentul de ieri a participat si argentinianul Luciano Federico Nieto, un jucator mai mult decat interesant, cu o cota de piata de 700.000 de euro! Nieto este mijlocas central, are doar 21 de ani si a jucat, titular fiind, la echipa argentiniana Huracan, unde a bifat, conform transfermarkt.de, nu mai putin de 57 de meciuri! Apoi, vara aceasta, el este dat ca plecat la Deportivo Anzoátegui Sport Club, in Venezuela, dar, jucatorul a ajuns in Romania, si are sanse mari sa devina “lup galben”.

Greu la CFR

Cu o serie de 3 meciuri consecutive fara victorie, Petrolul merge pe terenul fostei campioane, CFR Cluj, pe care o gaseste intr-un moment excelent – dupa calificarea in grupele Champions League. Un moment cum nu se poate mai dificil, pentru ca, un al patrulea meci fara victorie, ar departa si mai mult Petrolul de “zona Europa” si ar putea avea unele “efecte colaterale”, privind lotul de jucatori sau banca tehnica.
Antrenorul Mircea Rednic spune ca: “va fi un meci foarte important, mai ales ca intalnim o formatie calificata in grupele Champions League. Si daca, pana acum, clujenii rezolvau meciurile prin individualitatile de care dispun, la dubla cu Basel au aratat ca au si o echipa cu adevarat redutabila. E adevarat ca pot acuza o stare de euforie, poate si de oboseala, dar nu mizam pe asta. Au un lot foarte bun si, cu siguranta, o sa ne fie foarte greu, asa ca trebuie sa fim foarte atenti”. Tehnicianul “galben-albastrilor” va conta pe cel mai bun unsprezece, fiind de asteptat si debutul portughezului Geraldo.
Marian DIMA