RASP și ROSAL GRUP continuă până mâine acțiunea de colectare a Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE) de la societățile comerciale și de la populație. Cetățenii sunt asteptați cu aparatura de care nu mai au nevoie la punctele de colectare din Str. Mihai Bravu – Chimiei, Colonia Teleajen, Strada Poștei – Gheorghe Doja, iar mâine în Piața Malu Roșu – parcare, Cantacuzino – Ienăchiță Văcărescu (Piața Păltiniș) și în Parc 9 Mai. Pentru echipamentele grele sau voluminoase pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrului de colectare, acestia sunt rugati sa transmita solicitarea prin Dispeceratul Primariei (telefon 0244-984 / tel verde 0800 800 884), iar acestea vor fi preluate gratuit de catre operatorul de salubritate prin comanda RASP Ploiesti.
Informatii suplimentare despre cum pot programa debarasarea “de acasa” a echipamentelor grele/voluminoase, se pot solicita la numerele de telefon 0244-984 sau 0800800884 gratuit in reteaua RomTelecom.
Toti deponentii vor fi inscrisi la tombola „Scoate deseurile din casa!” unde au posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre premiile sustinute financiar de Asociatia ROREC. Valoarea premiilor este de 2500 lei.
In perioada 24-26 septembrie 2012 a fost colectata o cantitate totala de 789.8 kg. deseuri echipamente electrice si electronice.