In urma unor actiuni concentrate derulate de catre politistii de la Serviciul Rutier Prahova pe soselele din judet, in numai doua zile (marti, 4 septembrie, si miercuri, 5 septembrie a.c)., au fost “saltate” 14 permise de conducere si zece certificate de inmatriculare.
Astfel, miercuri, la orele pranzului, in timpul unei actiuni fulger, in care au fost angrente 27 de echipaje de politie, au fost controlati soferii care intrau sau ieseau din Ploiesti, precum si cei care se deplasau in zona de centru a municipiului. In urma raidului, au fost ridicate 10 permise auto si cinci certificate de inmatriculare.
Cu o zi inainte – marti, 4 septembrie a.c.- au fost instituite, de asemenea, filtre pentru sanctionarea soferilor care nu respecta regulile de circulatie. Actiunile au vizat masinile care tranzitau localitatile Breaza, Plopeni, Slanic si Apostolache. Si in urma acestei razii au fost retinute patru permise de conducere, plus cinci certificate de inmatriculare, fiind aplicate, totodata, si 51 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 40 de mii de lei.

(F.T.)