Campioana CSU Asesoft se reunește, în acestă seară, la Brazi, în perspectiva demarării pregătirilor pentru noul sezon. Primul antrenament al verii, programat pentru ora 19:00, va fi condus de antrenorul Vladimir Arnautovic și preparatorul fizic Roland Anzur, la Brazi fiind aștepătați să sosească și câțiva suporteri ai campioanei României.

În acest moment, lotul echipei ploieștene este definitivat în proporție de 95%, doar un al 6-lea jucător străin urmând să mai ajungă, la Ploiești, în această săptămână. „Avem o listă cu mai mulți jucători de poziția 3, care ar putea sosi la CSU Asesoft. Printre ei, se află și Arvydas Cepulis, lituanianul arătându-se dispus să continue la Ploiești. În ceea ce-l privește pe Drasko Albijanic, bosniacul nu face parte din planurile noastre pentru noul sezon, iar Vlad Dogaru va evolua, din toamnă, la Miercurea Ciuc”, a declarat Ionuț Georgescu, președintele executiv al lui CSU Asesoft.
Ca o noutate, în staff-ul tehnic al echipei ploieștene își va face apariția și Ionuț Ivan, care li se va alătura lui Vladimir Arnautovic și Sorin Hartman, pe banca Asesoftului. În paralel, Hartman va lucra și la grupele de U14, baby și mini-baschet, alături de Cornel Alecu. În sezonul 2012-2013, CSU Asesoft va avea în continuare echipe la U23 și Divizia B, conducătorii grupării ploieștene urmând a superviza activitatea grupelor de U16, U17 și U18 ale CSS Ploiești.

Întreg lotul echipei campioane va fi prezentat, săptămâna viitoare, în cadrul unei conferințe de presă, la care sunt invitați să asiste și suporterii din Blue Generation.

www.csuasesoft.ro