CSU Asesoft a plecat, in aceasta dimineata, in Serbia, pentru un cantonament intins pe durata a 12 zile. Ploiestenii si-au stabilit cartierul general la Zlatibor, o regiune montana aflata in partea de vest a tarii vecine, unde Arnautovic va pune baza pe pregatirea tehnico-tactica a elevilor sai.
„Anul trecut am ales sa ne antrenam la Izvorani, renuntand, totodata, la cantonamentul din Serbia. Acum, insa, am desfasurat prima parte a pregatirii la Brazi, dupa care urmeaza, iata, stagiul de la Zlatibor. Cu siguranta, aceasta perioada le va prinde bine jucatorilor nostri, intrucat vom disputa o serie de meciuri amicale in compania unor adversari puternici”, a declarat presedintele executiv al lui CSU Asesoft, Ionut Georgescu.
Campionii au programate 5 partide de verificare, printre adversarele ploiestenilor numarandu-se Steaua Rosie Belgrad, Enisey Krasnoyarsk si BC Donetsk, ultimele doua mai vechi amintiri ale Asesoftului din EuroChallenge. La intoarcerea in tara, programata pentru 2 septembrie, Burlacu & Co. vor mai sustine doua teste contra unor formatii de prim esalon. Lotul deplasat de CSU Asesoft in Serbia este urmatorul: Adrian Tudor, Levente Szijarto, Catalin Burlacu, Virgil Stanescu, Vlad Negoitescu, Vlad Dumitrescu, Andrei Lupusoara, Adrian Movileanu, Aleksandar Vlahovic, Darius Hargrove, Robert Nyakundi,
Vukasin Mandic, Vladimir Tica.
Bogdan CHITIC