La începutul lunii august, s-a dat start înscrierilor la competiția sportivă Câmpina Open Mountain Bike (MTB) care se va desfășura în toamna acestui an, pe 8 septembrie, pe dealuri prahovene. Competiția de tip ciclism montan se adresează cicliștilor profesioniști dar și amatori și, de asemenea, familiilor (părinți și copii), întrecerile desfăsurându-se pe 6 categorii de vârstă și niveluri de performanță și pe trasee corespunzatoare fiecăreia dintre acestea.

Locația evenimentului se afla în Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele cuprind, în functie de categoria de întrecere, atât off-road cât și șosea asfaltată.
Categoriile de întrecere sunt Family – 10 km, Copii (12 – 14 ani) – 5 km, Juniori Amatori (15 – 17 ani) – 16-18 km, Juniori Avansați (15 – 17 ani) – 16-18 km, Adulți Amatori – 16-18 km, Adulți Avansați – 35-40 km.
Taxa de înscriere pentru categoriile Adulți Avansați/Amatori este de 50 lei, pentru cei care achită până la data de 31 august, și 70 lei, după această dată. Pentru categoriile Copii, Family și Juniori, taxa este de 10 lei de persoană. Detalii privind traseele, regulamentul de participare și formularele de înscriere, găsiți pe www.campina-mtb.ro.