Astra a încheiat la egalitate pe teren propriu cu CS Severin, 1-1. Vancea şi Bukari au înscris cele două goluri ale meciului care a adus primul punct pentru echipa lui Bondrea în Liga 1. Vezi golurile aici.

Astra şi CS Severin s-au chinuit să contruiască acţiuni pe un teren greu. Gazdele au insistat şi au împins jocul spre poarta lui Marinescu, dar fără inspiraţie. Oaspeţii au dat lovitura în prelungirile primei reprize, cînd Vancea a deschis scorul cu un şut puternic, informeaza gsp.ro.
Astra a continuat să încerce să creeze faze de atac pe un teren din ce în ce mai dificil. Nou-intratul Bukari a egalat cu un şut la colţul scurt, din întoarcere şi le-a dat speranţe coechipierilor. Olah a şutat în bară în minutul 87, dar scorul a rămas neschimbat pînă la final.

Dupa meci, patronul Astrei, Ioan Niculae, l-a demis, in direct, la Digisport, pe Bogdan Stelea.
„Putem concura pentru cea mai proastă echipă din Liga I. Echipa nu a jucat şi nu joacă nimic. Puteam fi fără antrenor, putea să antreneze portarule echipei. Am ceva soluţii, o să-l rog pe Gigi Mulţescu să vină el la Astra. Ne cunoaşte bine unul pe altul. Începând de astăzi, domnul Mulţescu este noul antrenor al Astrei. Anul trecut a preluat o echipă moartă, pe Petrolul, şi a salvat-o”, a declarat Ioan Niculae la DigiSport, în cadrul emisiunii Fanatik Show.