Poliţiştii Sectiei nr. 1 Politie Ploieşti au organizat o actiune în zona Oborului Ploieşti în vederea depistării persoanelor care practică comerţul neautorizat, şi prevenirii comiterii de fapte antisociale.
Cu această ocazie a fost constatată comiterea a două infracţiuni şi au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.860 lei.
Totodată au fost ridicate în vederea confiscării cafea, alcool şi rechizite în valoare totală de 445 lei .

 Cristian şi M. Dumitra, ambii din Ploieşti, au fost depistaţi în timp ce comercializau bunuri din categoria celor înregistrate şi protejate, fără a deţine documente legale. Faţă de cele două persoane au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse cu o marcă înregistrată protejată pe teritoriul României, fără a poseda certificat de conformitate.
 H. Daniel din Băicoi a fost depistat în timp ce comercialza cafea fără a putea dovedi provenienţa acesteia. S-a procedat la ridicarea produselor în vederea confiscării şi sancţionarea contravenientului.
 C. Nicolae din Ploieşti a fost depistat în timp ce oferea spre vânzare 7,5 litri de alcool, fără îndeplinirea condiţiilor cerute de lege.