Carrefour Property Romania şi New Europe Property Investments plc (“NEPI”), cei doi parteneri în dezvoltarea PLOIEŞTI SHOPPING CITY, împreună cu BRD – Groupe Societe Generale sunt încântaţi să anunţe semnarea contractului de credit pentru finanţarea finalizării lucrărilor de construcţie a centrului comercial.
PLOIEŞTI SHOPPING CITY este primul şi cel mai mare mall regional din zona de sud a României, cu o suprafaţă închiriabilă (“GLA”) de 55,000 mp, incluzând un hipermarket Carrefour ca ancoră principală şi peste 100 de magazine. Investiţia totală în proiect este de 65 Mil. Euro, din care 60% este asigurată prin finanţare directă de către Carrefour Property şi NEPI, în calitate de parteneri în acest proiect, şi 40% este asigurată prin contractul de credit semnat cu BRD – Groupe Societe Generale.
Cu un plan de afacere solid, un layout atractiv şi un stadiu avansat de comercializare, PLOIEŞTI SHOPPING CITY a convins una din cele mai importante bănci din România şi din Europa să investească şi să contribuie la succesul său.
Pe durata negocierilor, echipele executive Carrefour Property Romania şi NEPI, au fost asistate de către Dna Mihaela Stanciu, Responsabil Legal Carrefour Romania, împreună cu echipa cabinetului de avocatură Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii, condusă Dl Mihai Dudoiu şi echipa MVO Capital, condusă de Dl Mihai Vasilescu. BRD – Groupe Societe Generale, a fost asistată în această tranzacţie de către cabinetul de avocatură Gide Loyrette Nouel.
Obţinerea finanţării aduce PLOIEŞTI SHOPPING CITY cu un pas mai aproape de deschiderea sa, programată pentru luna Noiembrie 2012, când locuitorii oraşului Ploieşti şi ai oraşelor limitrofe vor avea o nouă destinaţie de cumpărături şi distracţie. Principala dovadă că PLOIEŞTI SHOPPING CITY va deveni un punct de referinţă în retailul românesc este dată de prezenţa celor mai mari branduri de modă, articole sportive şi încălţăminte, electrocasnice, a gamei variate de servicii dar şi de cea mai mare zonă de petrecere a timpului liber din afara Bucureştiului, incluzând 12 săli de proiecţie operate de Cinema City.