Astazi, 08.06.2012, intre orele 15.00 – 23.00, Uniunea Social Liberala organizeaza in municipiul Ploiesti o parada moto, un mars electoral si un spectacol pentru lansarea candidatilor USL.
Tot astazi, in municipiul Ploiesti, intre orele 16.00 – 19.00, Partidul Democrat Liberal organizeaza un mars electoral pentru lansarea candidatilor PDL.
Incepand cu ora 18.00, in comuna Brazi, atat USL cat si PDL organizeaza in locatii diferite spectacole pentru lansarea candidatilor proprii.
Institutia Prefectului s-a implicat in coordonarea fortelor de ordine necesare bunei desfasurari a evenimentelor, convocand structurile implicate in asigurarea ordinii publice. A fost efectuata o analiza a masurilor necesare pentru evitarea oricaror evenimente nedorite, pe traseele si in locatiile comunicate de organizatori.
De asemenea, au avut loc in paralel, la nivel de conducere, discutii cu reprezentantii partidelor initiatoare ale acestor manifestari, in vederea promovarii si asigurarii unui climat de constientizare a responsabilitatii si de respect reciproc intre participantii cu convingeri politice diferite.