Cinci tineri din Bucuresti au fost depistati de politisti din Campina, in timp ce se deplasau cu un autoturism in care se aflau doua plicuri din material plastic transparent in interiorul carora se afla materie vegetala de culoare verde, ce parea a fi canabis si mai multe foite pentru fabricat tigari si filtre.

La data de 07.06.2012, in jurul orei 08:00, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Campina a oprit pentru control un autoturism.
In momentul depistarii, in autoturism au fost gasiti 5 tineri cu varste cuprinse intre 16 si 20 ani, iar in portbagaj a fost gasit un televizor LCD, care fusese furat dintr-o pensiune de pe raza comunei Valea Doftanei.
Din cercetarile politistilor, toti tinerii, domiciliati in Bucuresti, au plecat la data de 6.06.2012 din Bucuresti cu un taxi, pentru a petrece o noapte la o pensiune pe raza comunei Valea Doftanei. S-au cazat la pensiune, iar in dimineata zilei de 7.06.2012, toti 5 au plecat de la pensiune catre Bucuresti, sustragand si un televizor LCD ce se afla montat intr-o camera de cazare.
In urma examinarii criminalistice amanuntite a autoturismului, lucratorii Sectiei 4 Politie Rurala Cornu au descoperit doua plicuri din material plastic transparent in interiorul carora se observa materie vegetala de culoare verde, ce parea a fi canabis. Tot in urma examinarii autoturismului au mai fost descoperite mai multe foite pentru fabricat tigari si filtre.
Toate substantele descoperite au fost ridicate, ambalate si sigilate in vederea continuarii cercetarilor.
In urma verificarilor ocupantilor autoturismului in bazele de date s-a descoperit faptul ca A. Alexandru figura in evidenta persoanelor urmarite intrucat a disparut de la domiciliu din data de 06.06.2012. Acesta a fost incredintat parintilor.
Intregul material probator a fost inaintat spre competenta cercetare catre Serviciul Crima Organizata, Formatiunea antidrog, in vederea intocmirii dosarului penal pentru comiterea infractiunii de detinere ilegala de substante stupefiante.