Schimbarea necesara

Schimbarea spectrului puterii politice in Ploiesti ar putea reprezenta un bun prilej pentru efectuarea unei modificari absolut necesare in prioritizarea ramurilor sportive.
Ideea e simpla si poate ca acum va fi inteleasa asa cum trebuie: sportul prahovean nu inseamna doar fotbal. Mai ales ca performante in fotbal este greu de crezut ca vor exista in Ploiesti intr-un viitor apropiat.
M-as bucura sincer ca sporturile individuale sa fie mai mult bagate in seama de catre aceia care vor fi pusi sa decida in acest sens. De asemenea, m-as bucura daca se va constientiza faptul ca exista unele domenii sportive vitregite pe nedrept, in ciuda faptului ca au produs rezultate bune pe banda rulanta: atletism, judo, box, gimnastica, scrima, ciclism, popice, tenis de masa si altele. Eforturile sportivilor din aceste sectii trebuie sa fie tratate de pe pozitii de egalitate cu fotbalul. Nu se va putea ajunge la acest aspect daca nu va exista o sustinere reala, nu din vorbe, din partea acelora care „au painea si cutitul”.
Sunt convins ca lucrurile se vor schimba in privinta asta, asa cum sunt la fel de convins ca acela care va deveni „omul numarul 1” in sportul ploiestean va avea o mare responsabilitate in acest sens.
Edi MOLDOVAN