O femeie din Ploiesti a sesizat ieri Dispeceratul Sectiei 2 Politie cu privire la faptul ca S. Gheorghe i-a sustras concubinului sau, D. Dan, suma de 1.500 euro, din buzunarul de la pantaloni, dupa care l-a lovit cu pumnul in zona fetei.
Echipa operativa care s-a deplasat la fata locului, a stabilit din primele cercetari faptul ca ce doi barbati, care se cunosc de mult timp, s-au intalnit ieri si au consumat impreuna bauturi alcoolice la domiciliul lui D. Dan.
Fiind foarte obosit, D. Dan a adormit, moment in care l-a surprins pe S. Gheorghe in timp ce ii sustragea bani din buzunarul de la pantaloni. I-a cerut acestuia sa ii restiutuie suma sustrasa, insa S. Gheorghe l-a lovit cu pumnul in zona fetei, dupa care a fugit, conform celor relatate de partea vatamata luand cu el si suma de 1.500 euro.
La fata locului a sosit si un echipaj al Ambulantei, care i-a acordat reclamantului ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii din cadrul Sectiei 2 Politie Ploiesti, in vederea stabilirii cu exactitate a situatiei de fapt si luarii masurilor legale.