Real Craiova – CS Brazi 9-2 (6-1)
Cum nu se putea mai rau! Asa s-a incheiat sezonul pentru echipa de fotbal feminin CS Brazi, invinsa la scor pe terenul formatiei Real Craiova.
Inaintea?ultimei?partide?din play?off, calculele erau simple pentru gruparea antrenata de Mircea Hagianu: o victorie le-ar fi adus prahovencelor o clasare pe locul al III-lea al ierarhiei interne.
Constiente, insa, ca au o misiune aproape imposibila, prahovencele au clacat si au fost “pulverizate” in prima parte a intalnirii, oltencele reusind o repriza de senzatie, incheiata cu scorul de 6-1 in favoarea lor.
Partea secunda a fost ceva mai echilibrata, dar, chiar si in aceste conditii, diferenta de scor s-a majorat pentru Real Craiova, care s-a impus, pe terenul de la Isalnita, cu 9-2, dupa ce castigase si la Brazi cu scorul de 3-0.
In urma acestui rezultat, CS Brazi a incheiat sezonul pe ultimul loc al play-off-ului, asta in ciuda faptului ca inceputul acestei faze a competitiei a fost unul “de vis”, prahovencele castigand cu 3-0, la masa verde, partida cu Olimpia Cluj, gruparea care a intrat in posesia unui nou titlu de campioana.
Incercand sa lase in urma amaraciune unui esec de asemenea proportii, in partida “de adio”, fetele de la CS Brazi trebuie sa fie constiente de faptul ca au avut, per ansamblu, un sezon laudabil, in care au demonstrat ca nu sunt “doar la numar” in competitie.
Clasarea pe locul al IV-lea la finalul sezonului trebuie privita ca o realizare si ca un punct de plecare pentru viitoarea editie de campionat.
In conditiile in care Olimpia Cluj si FCM Targu Mures sunt echipe mult prea puternice fata de celelalte competitoare din Romania, singurul regret real ar putea fi reprezentat de faptul ca formatia Real Craiova nu era o “sperietoare” pentru prahovence si putea fi depasita in clasament in conditiile in care fotbalistele de la CS Brazi ar fi fost mai concentrate la meciurile directe.
Edi MOLDOVAN