La data de 24.06.2012, in jurul orei 15, D. Marian a sesizat Dispeceratul Sectiei nr.2 Politie, cu privire la faptul ca, in timp ce se deplasa in parcul situat pe str. Soseaua Nordului, a observat un barbat spanzurat de creanga unui copac.
In baza sesizarii o echipa operativa s-a deplasat la fata locului, unde a descoperit cadavrul unui barbat spanzurat cu o funie din material textil de culoare albastra, de creanga unui copac. Acesta a fost identificat in persoana lui G. Constantin. Totodata, intr-unul din buzunarele pantalonilor au fost descoperite mai multe coli format A4, iar pe una dintre acestea fiind scrise mai multe cuvinte prin care isi explica gestul sinucigas, cerandu-si iertare familiei.
Cu ocazia examinarii cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violenta, cu exceptia santului de flexiune din jurul gatului.
Cadavrul a fost transportat la SML Prahova in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Biroului de Investigatii Criminale, iar la finalizare dosarul cauzei va fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti cu propunere legala.