Magistratii Judecatoriei Ploiesti au dispus arestarea preventiva a doi indivizi implicati intr-un scandal care a avut loc in curtea unui local din satul Pietrosani, comuna Puchenii Mari . Acestia se alatura altor doi scandalagii, implicati in acelasi incident, care au fost arestati la sfarsitul lunii mai. Totodata, aceeasi instanta a mai dispus, fata de un alt individ, interdictia de a parasi Ploiestiul, pentru o perioada de
30 de zile. Masurile au fost luate dupa ce, ieri dimineata, oamenii legii au derulat sase perchezitii in Ploiesti, la locuintele unor persoane suspecte de savarsirea de infractiuni cu violenta. Reamintim ca, in ziua de 21 mai a.c., politistii Serviciului de Investigare a Infractiunilor Criminale au mai efectuat perchezitii la domiciliile unor indivizi suspectati ca s-au incaierat in Pietrosani. Atunci, doi dintre ei au fost saltati si prezentati instantei de judecata, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile.
Dupa extinderea cercetarilor, a reiesit ca vinovati s-ar mai face si ceilalti trei, prezentati ieri magistratilor. Potrivit anchetatorilor, invinuitii fac parte din doua grupuri rivale, care s-au luat la bataie incercand sa regleze niste conturi mai vechi.