Politistii Sectiei 3 Ploiesti au fost sesizati ieri de conducerea unei unitati de invatamant, cu privire la faptul ca in ziua de 04.05.2012 in incinta scolii a avut loc un incident cu un parinte al unei eleve.
Tatal elevei s-a prezentat la sediul unitatii de invatamant si a reclamat ca fiica sa a fost udata cu apa de alti elevi ai scolii. Parintele intentiona sa intre in sala de clasa pentru a-i pedepsi pe cei care au udat-o pe fiica sa.
Conducerea scolii i-a atras atentia asupra consecintelor faptelor sale, dupa care persoana in cauza a parasit incinta scolii.
Din cercetari a rezultat ca inainte de a discuta cu directiunea, barbatul respectiv intrase fara drept in sala de clasa unde invata fiica lui, si a avut o atitudine necorespunzatoare fata de unul din elevi si fata de profesoara care sustinea ora de curs. In acest moment a intervenit agentul de paza al scolii, care l-a condus le directiunea unitatii de invatamant.
In cauza au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, parintele recalcitrant fiind si sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 lei.
Totodata, agentul de paza care asigura unitatrea de invatamant a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 300 de lei.