Peste 200 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile “Matei Basarab” Ploiesti vor fi prezenti miercuri 9 mai a.c., pe stadionul „Arena Nationala” din capitala, in sprijinul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, pentru asigurarea masurile de ordine la finala U.E.F.A Europa League, dintre ATLETICO MADRID si ATHLETIC BILBAO, incepand cu ora 21.45.
Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a finalei, Jandarmeria va asigura ordinea si siguranta publica pe traseele de deplasare si in apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, in zonele de agrement, precum si pe caile de afluire sau defluire spre si de la Arena Nationala.
Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.
Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare al meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.
Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.