Pe 23 martie, Politia orasului Boldesti Scaeni a fost sesizata prin S.N.U.A.U. “112″ cu privire la faptul ca pe o strada din oras are loc o altercatie in care sunt implicate mai multe persoane.
Politistii care au sosit la fata locului, au stabilit din primele cercetari ca incidentul a avut loc intre membrii a doua familii, rude intre ele. Initial, copiii celor doua familii au avut unele discutii contradictorii, dupa care care conflictul a degenerat, implicandu-se doi membri ai unei familii si trei membri ai celeilalte.
Acestia s-au lovit reciproc, in timpul incidentului doua geamuri de la o locuinta si parbrizul unui autoturism fiind sparte.
Totodata, un barbat care trecea pe strada a fost lovit cu o piatra in zona capului.
Toate persoanele implicate in conflict au fost conduse la sediul Politiei pentru cercetari, la fata locului sosind si un echipaj al ambulantei care a acordat ingrijiri medicale persoanelor care au suferit leziuni.
La spital a fost transportat doar barbatul lovit de piatra in zona capului, el ramanand internat sub supraveghere.
Toate persoanele implicate in incident au fost sanctionate contraventional conform prevederilor Legii 61/91 R, in cauza fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si lovire sau alte violente.