Mafia pariurilor loveste din nou in italieni! Judecatorul Guido Salvini a semnat, in aceasta dimineata, cererea de arestare preventiva pentru mai multi jucatori: capitanul lui Lazio, Stefano Mauri, Omar Milanetto, jucator la Padova, Cristian Bertani – Sampdoria, Paolo Acerbis – Vicena, Matteo Gritti – Petrolul Ploiesti si Ivan Tisci, scrie www.gazzetta.it.

Gritti este anchetat atat de procurorii din Italia, cat si de cei din Elvetia, fiind considerat unul dintre capii unei retele care se ocupa cu trucarea mai multor meciuri din Seria A si Serie B.
Portarul Petrolului este implicat intr-un dosar de coruptie alaturi de un fost coleg de la Chiazzo, un fotbalist cu dubla cetatenie sarba si turca. Conform presei italiene, cei doi ar face parte dintr-un grup organizat care aranja partide inca din sezonul 2008-2009, primul al lui Gritti la Belinzona, in Elvetia.
Intrebat la finalul partidei cu Rapid in legatura cu acuzele ce i se aduc, portarul italian a refuzat sa comenteze. In schimb, fostul antrenor, Vivi Rachita, a sarit in apararea elevului sau, dupa ce, in prealabil, managerul Petrolului a crezut ca este vorba de o farsa.
De-a lungul carierei, Matteo Gritti a evoluat pentru 10 echipe in 14 ani. Inaintea sosirii la Petrolul, in ianuarie, din postura de jucator liber de contract, Gritti a petrecut 3 sezoane, intre 2008 si 2011, la Belinzona, in campionatul Elvetiei.