Persoane urmarite de Inspectoratul Judetean de Politie Prahova:
Sandu Florian-Ionut, din Ploiesti, urmarit national si international pentru ca se sustrage executarii unui mandat de arestare preventiva de 30 zile, pentru tentativa de omor.
Geana Constantin, din Filipestii de Padure, urmarit national si international, avand de executat 4 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de lovire.
ANDREI ANDREI-CIPRIAN, din Boldesti-Scaeni, urmarit national si international, avand de executat 8 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de lovire cauzatoare de moarte.
ROSCA REMUS-ION, din Comarnic, urm?rit na?ional ?i interna?ional, având de executat 7,6 ani închisoare pentru tentativ? de omor.
LACHE GEORGIAN, din Barcanesti, urmarit national si international pentru ca se sustrage executarii unui mandat de arestare preventiva de 29 zile, pentru comiterea infractiunii de talharie.
Cetatenii care pot oferi relatii care sa conduca la depistarea persoanelor urmarite sunt rugate sa sune de indata la numarul unic de urgenta „112” sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.