Prahovenii, cu antrenorul principal in tribuna, ispasind ultima etapa de suspendare, nu au avut emotii decat pe finalul primei reprize. Gazdele au inceput tare meciul cu CSU, preluand rapid initiativa (4-1, 7-2), in conditiile in care Florin Nicolae nu a evoluat, avand o problema la brat. CSU s-a apropiat insa pe tabela (10-7, minutul 21), reusind chiar sa preia conducerea sapte minute mai tarziu, prin golul marcat de Amihaiesi (11-12), dar tot gazdele au avut ultimul cuvant in aceasta repriza. CSM a punctat de trei ori in doua minute si a intrat intr-un avantaj minim la cabine: 14-13.
Inceputul actului secund a apartinut tot gazdelor, care s-au desprins din nou la trei lungimi (17-14), insa sucevenii au reusit sa revina din nou si sa se apropie la un gol (19-18, 21-20). A fost ultimul moment in care CSU a tinut pasul cu echipa antrenta de Lucian Nicolae, pentru ca CSM s-a desprins decisiv cu opt minute inainte de final (26-21) si isi adjudeca astfel doua puncte mari.
In urma acestui succes, CSM Ploiesti isi asigura locul la baraj si o trimite pe CSM Satu Mare in liga a doua, indiferent de rezultatele ultimei etape.

handbalvolei.ro