– 28.05.2012, ora 09:08 – inundatie beci casa particulara
In comuna Soimari, sat Soimari, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o motopompa pentru evacuarea apei din beciul locuintei.

– 28.05.2012, ora 12:46 – deblocare usa in municipiul Campina
In municipiul Campina, strada Schelelor, echipajele de pompieri au intervenit pentru deschiderea fortata a usii unui apartament, proprietar I. Media in varsta de 88 ani.

– 28.05.2012, ora 18:18 – accident rutier
In localitatea Breaza – cartier Nistoresti – DN1, echipajele de pompieri au intervenit cu trei echipaje de prim ajutor si descarcerare la un accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule (un microbuz si un autoturism). S-a actionat pentru descarcerarea a doua persoane de sex masculin decedate si pentru acordarea primului ajutor medical calificat altor doua persoane ranite din microbuz, ulterior acestea fiind transportate la Centrul de Primiri Urgente Campina.

– 28.05.2012, ora 21:00 – accident rutier
In localitatea Comarnic – cartier Posada- DN1, echipajele de pompieri au intervenit cu trei echipaje de prim ajutor si descarcerare la un accident ruier in care a fost implicat un autoturism, sofer E. Constantin in varsta de 63 de ani, pasageri C. Gheorghe in varsta de 54 de ani si F. Dan in varsta de 55 de ani. S-a actionat pentru scoaterea celor trei victime din autovehicul si transportul a doua dintre ele la Spitalul Azuga .

Echipajele SMURD au intervenit in 21 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.