Prin sentinta penala nr.141/18.04.2012, pronuntata de Sectia Penala a Tribunalului Prahova in dosarul nr.11112/105/2011, format prin disjungerea actiunilor civile exercitate impotriva inculpatului Frumuzache Marius Costin de catre partile civile de latura penala solutionata prin sentinta penala nr. 416/25.11.2011, s-au dispus urmatoarele:
? au fost admise in parte actiunile civile exercitate in cadrul procesului penal de partile civile minore D.B.A.M., I.C.D. si S.D.I., prin reprezentantii lor legali, obligand pe inculpatul Frumuzache Marius Costin sa plateasca acestora urmatoarele sume cu titlu de daune morale dupa cum urmeaza:
– 50.000 lei catre partea civila D.B.A.M.;
– 50.000 lei catre partea civila I.C.D.;
– 100.000 lei catre partea civila S.D.I.
? a fost admisa actiunea civila exercitata in cadrul procesului penal de Spitalul Obstetrica Ginecologie Ploiesti, obligand pe inculpatul Frumuzache Marius Costin sa plateasca acestei unitati spitalicesti suma de 435,05 lei, cu titlul de despagubiri, reprezentand cheltuieli ocazionate de spitalizarea partii vatamate S.D.I. la acest spital in perioada 9.06.2011 – 12.06.2011;
? inculpatul a fost obligat sa plateasca partilor civile D.B.A.M. si I.C.D., prin reprezentantii legali ai acestora, cate 500 lei de fiecare, reprezentand onorariul avocatului ales;
? inculpatul a mai fost obligat si la plata sumei de 800 lei cheltuieli judiciare catre stat din care suma de 200 lei reprezentand onorariul avocatului din oficiu se va avansa din fondurile Ministerului de Justitie catre Baroul de Avocati Prahova.
Impotriva acestei sentinte poate fi exercitata calea de atac a apelului in termen de 10 zile ce curge de la comunicare pentru inculpatul aflat in stare de arest si pentru celelalte parti lipsa, iar pentru procuror si partile prezente de la pronuntare.

Frumuzache a fost condamnat anul trecut la 16 ani de inchisoare pentru un viol, dou? tentative, trei viol?ri de domiciliu, dar ?i infrac?iuni informatice, dup? ce anchetatorii au g?sit in calculatorul acestuia mai multe materiale pornografice cu minori.