Politistii din Urlati l-au depistat pe S. Gheorghe din localitate, care a sustras trei bucati de conducta metalica in lungime de 2,5 metri si 8 toli diametru, pe care intentiona sa le comercializeze la un centru de colectare a fierului vechi.
In cauza au fost intocmite acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Politistii din Boldesti-Scaeni au prins in flagrant doi barbati care decopertau pamantul ce acoperea o conducta metalica de pe un camp din satul Lipanesti.
Cei doi sunt P. Georgian si I. Gabriel, care au declarat ca urmau sa valorifice conducta la un centru de colectare a materialelor feroase din Lipanesti.

Politistii din Baicoi au depistat trei barbati, care transportau cu un autoturism un capac reductor de aproximativ 150 kg, pentru care nu au putut prezenta documente de provenienta.
Ulterior, politistii au stabilit ca bunul respectiv a fost furat de la o sonda din Mislea sii urma sa fie valorificat la un centru de fier vechi.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii sectiei in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a celor trei.