Prefectul județului Prahova, Adrian Dobre, a emis, astăzi, o declarație politică, ca replică la interpelarea trimisă premierului Mihai Răzvan Ungureanu de senatorii PSD Daniel Savu și Iulian Bădescu, prin care cer demiterea lui Dobre. Acesta este acuzat că își face campanie electorală din postura de candidat PDL la funcția de Președinte al Consiliului Județean.

Iată declarația prefectului Adrian Dobre:
”Am declarat intotdeauna ca dezavuez orice forma de suprapunere a numelui meu cu manifestari sau gesturi electorale.
Nu dezmint faptul ca numeroase persoane cu sau fara functii politice sau administrative si simpli cetateni mi-au solicitat implicarea in viata politica si depunerea candidaturii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova.
Le multumesc pentru incredere, dar, in acest moment, prioritar pentru mine ramane rolul pe care mi l-am asumat, de reprezentant al Guvernului in teritoriu. Implicarea mea in politica se va face numai dupa ce, prin demisie, voi renunta la statutul de inalt functionar public.
In virtutea sinceritatii si onestitatii cu care am tratat intotdeauna relatia cu cetatenii, va promit ca voi face publica decizia mea in timp util, pentru a preintampina orice confuzie.”