In acest an, Campionatul national de snowboard pentru seniori si juniori s-a desfasurat pe partia Kalinderu II din Busteni, la finele saptamanii trecute. Organizata de Federatia Romana de Schi-Biatlon, in colaborare cu Primaria Busteni, competitia a reunit peste 20 de sportivi de performanta de la cele mai importante cluburi de profil din tara.
Partia Kalinderu II beneficiaza, de anul trecut, de instalatie de nocturna si face parte din lista investitiilor in modernizarea Domeniului Schiabil Kalinderu, alaturi de partia de schi Kalinderu I, telegondola, estacada de catarari pe gheata si cel mai mare parc de distractii din Romania: Fun-Park Kalinderu.
Revenind la concurs, din Prahova, cea mai buna performanta a fost obtinuta de Andrei Subran, fost sportiv la CSO Sinaia, in prezent component al clubului Carpati Sinaia, care a castigat titlul national la slalom urias.
De la CSO Sinaia s-au remarcat Iulian Simileac si Catalina Ambroze. Dublu campion national la juniori, Simileac a castigat medalia de argint la slalom, trecandu-si in cont, totodata, si locul al treilea la proba de slalom urias.
Catalina Ambroze a obtinut tot doua medalii, insa de bronz, situandu-se pe locul al treilea atat la slalom urias, cat si la slalom.

C L A S A M E N T E

SLALOM URIAS FETE:

1. CHERECHES LUANA – C.S. CRAZY BIKE SIBIU
2. GRADINARU CORINA – C.S. TRIPLE S PREDEAL
3. AMBROZE CATALINA – C.S.O. SINAIA

SLALOM URIAS BAIETI:

1. SUBRAN ANDREI – C.S. CARPATI SINAIA
2. FAZEKAS ANDRAS – C.S. CRAZY BIKE SIBIU
3. SIMILEAC IULIAN – C.S.O. SINAIA

SLALOM FETE:

1. GRADINARU CORINA – C.S. TRIPLE S PREDEAL
2. CHERECHES LUANA – C.S. CRAZY BIKE SIBIU
3. AMBROZE CATALINA – C.S.O. SINAIA

SLALOM BAIETI:

1. FAZEKAS ANDRAS – C.S. CRAZY BIKE SIBIU
2. SIMILEAC IULIAN – C.S.O SINAIA
3. LAZAROIU SILVIU – C.S. TRIPLE S PREDEAL

Petre APOSTOL