Dragi cititori,

acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Cum procedez cu vecinii care au depozitat pamant langa peretele casei mele?

,,Locuiesc in Ploiesti, la casa, si vecinii mei au depozitat chiar langa peretele casei mele, pozitionat pe hotarul dintre proprietati, un strat de pamant. Din cauza pamantului mi-a fost afectata fundatia casei si, in plus, mi-a aparut igrasia. Am facut plangere la Politia Locala, iar in raspunsul primit mi s-a dat dreptate, insa nu i-a obligat in niciun fel pe vecinii mei sa ia pamantul de acolo. Ce as putea sa fac in situatia aceasta, deoarece eu sunt in varsta, vaduva si nici nu am bani sa platesc pe cineva sa ridice pamantul de acolo?’’.
Valeria Istratescu, Ploiesti

* * *
Doamna Istratescu, ne-am interesat pentru dumneavoastra la reprezentantii Politiei Locale Ploiesti si va prezentam mai jos raspunsul primit: ,,Prin adresa cu nr. 93 din 6.01.2012, doamna Istratescu Victoria Valeria, cu domiciliul in Ploiesti, ne-a semnalat faptul ca vecinii sai i-au depozitat langa peretele casei, aflat pe hotarul dintre proprietati, un strat inalt de pamant, care i-a afectat fundatia constructiei, prin aparitia de igrasie si surparea unui colt al imobilului. Fiind vorba despre o neintelegere intre proprietari, avand ca obiect afectarea unui imobil- proprietate particulara, doamna Istratescu Valeria se poate adresa instantelor judecatoresti in vederea solutionarii litigiului.’’