Numarul hotelurilor si pensiunilor disponibile spre vanzare pe Litoral si in zonele de munte a crescut cu 30% in acest an fata de lunile din toamna, depasind 100 de oferte, preturile variind de la 11.000 de euro la 6,5 milioane de euro, potrivit imobiliare.ro.
Peste 80% din oferta totala de hoteluri si pensiuni este concentrata in cinci judete, Brasovul conducand in clasamentul national dupa numarul de oferte, cu 22,7% din oferta totala. Constanta se situeaza pe locul al doilea, cu 20,6% din oferta totala. Urmeaza judetele Bihor (15,5%), Prahova (12,4%) si Cluj (11,3%). Celelalte anunturi de vanzare – 17,5% din oferta – sunt distribuite in restul tarii.
Cea mai scumpa unitate scoasa la vanzare in acest moment aflata in baza de date a portalului este situata in zona Clabucet din Predeal.
Proprietatea, un complex hotelier cu acces direct la una din cele mai cunoscute partii din Predeal, este formata din trei unitati de cazare, dispune de 50 de camere si o parcare de 40 de locuri.
Complexul este complet echipat si utilat pentru a fi dat in exploatare imediat. Pretul la care este scos la vanzare este de 6,5 milioane de euro.