Handbaliștii de la CSM Ploiești au pierdut cu 25-27 partida disputată astăzi, la Plopeni, în compania Universității Cluj.
Meci foarte important la Plopeni, între două formaţii din subsolul clasamentului, ambele cu nevoie de victorie. Partida a început sub semnul echilibrului, dar cu „U” în prim plan, care s-a aflat mai mereu cu un pas în faţa adversarei (3-2, 7-6, 8-7, 11-10). Clujenii au intrat la cabine cu un avans de două lungimi: 14-12.
Actul secund nu a adus nimic nou în jocul prahovenilor, care au greşit în continuare mult, iar diferenţa de pe tabelă a crescut în favoarea elevilor lui Liviu Jurcă. Ecartul dintre cele două formaţii a ajuns la cinci goluri (21-16, minutul 43), iar până la final CSM Ploieşti nu a putut decât să se apropie pe tabelă. După cele 60 de minute de joc, „U” Cluj s-a impus cu 27-25 şi a acumulat 14 puncte în clasament, trei mai multe decât CSM Ploiești, care se află în continuare pe un loc retrogradabil.
„Am început slab, am continuat slab şi am încheiat slab. Am făcut foarte multe greşeli pentru un meci. Rezultatul de la finalul partidei este unul corect”, a declarat Lucian Nicolae, antrenorul secund al prahovenilor, pentru site-ul www.handbalvolei.ro.