Cu o etapa inainte de finalul grupelor preliminare ale Campionatului national de handbal masculin la juniori 1, echipa CSS „1 Mai” Ploiesti a reusit o victorie superba si foarte folositoare pentru moralul jucatorilor inainte de participarea la turneul semifinal. Gruparea ploiesteana, pregatita de profesorul Ilie Coman, a invins, pe teren propriu, in sala Scolii „Grigore Moisil”, pe lidera seriei, Dinamo Bucuresti. Elevii profesorului Coman au realizat un joc foarte bun, revansandu-se fata de infrangerea din turul campionatului.
Meciul a fost echilibrat, insa formatia prahoveana a gestionat foarte bine finalurile de repriza. Astfel ca, la pauza, conducea cu scorul de 17-14, iar, la final, dupa ce Dinamo egalase, CSS „1 Mai” s-a desprins in ultimele sapte minute, impunandu-se cu scorul de 34-29.
Cei mai buni jucatori ai echipei ploiestene au fost Ionut Iancu – portar aflat la Centrul National Olimpic pentrul Excelenta de la Sighisoara, Nicolae Ungureanu si Cosmin Georgescu – principalii marcatori ai formatiei.
Pentru CSS „1 Mai” au mai evoluat Sebastian Aldea, Bogdan Preda, Robert Petre, Ionut Baldovin si Adrian Balan.
In urma acestui succes, gruparea ploiesteana a devansat cu un punct pe Dinamo in fruntea clasamentului, dar bucurestenii au un meci mai putin disputat. In ultima etapa, elevii profesorului Ilie Coman se vor deplasa la Bucuresti, pentru duelul cu CSS 2. Indiferent de rezultat, CSS „1 Mai” are calificarea asigurata la primul turneu semifinal al campionatului, ramanand, insa, de stabilit pe ce loc va incheia seria.
Petre APOSTOL