Campania de testare gratuită a auzului, demarată în 1 martie în Capitală şi alte nouă oraşe ale ţării, va fi prelungită până la sfârşitul lunii, ca urmare a numărului mare de solicitări, se arată într-un comunicat remis, vineri.
După demararea programului de testare gratuită a auzului, tot mai mulţi români au devenit conştienţi de importanţa diagnosticării problemelor de sănătate ale sistemului auditiv, numărul de solicitări fiind foarte mare, precizează iniţioatorul campaniei, Clinica Audio-Optica, care a decis prelungirea programului până la sfârşitul lunii martie.
Testarea gratuită s-a realizat în cabinetele de audiologie ale clinicii, dotate cu aparatură de ultimă generaţie, iar examinarea a constat într-o serie de investigaţii precum: audiograma tonală, audiograma vocală, vizitatorii beneficiind inclusiv de interpretarea rezultatelor.
Testarea gratuita a auzului se realizeaza in continuare la cabinetele Clinicii Audio-Optica din Bucuresti, Brasov, Buzau, Bacau, Iasi, Craiova, Deva, Cluj, Slatina si Ploiesti. Pentru ca numarul de solicitari poate fi mai mare decat capacitatea cabinetelor, toti cei interesati sunt rugati sa se programeze la numarul de telefon: 021-305.72.51.