Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a organizat astăzi, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti, BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ – acţiune desfăşurată în cadrul proiectului strategic “Regions for Jobs”, finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în care C.C.I. Prahova este partener.
Membrii grupului ţintă au beneficiat în prealabil de servcii specifice de consiliere profesională, asistenţă în elaborarea de portofolii, consiliere psihovocaţională. Prin participarea la această Bursă, cei 220 aplicanţi au luat contact direct cu angajatorii prezenţi la eveniment. La acţiune au participat şi alte persoane aflate în căutarea unui loc de muncă de pe piaţa muncii, care au aplicat, pentru poziţiile prezentate de firmele angajatoare.
La eveniment au participat un număr de 14 firme care au prezentat o ofertă totalizând 569 posturi disponibile în următoarele specialităţi: inginer chimist, inginer mecanic, inginer proiectant, economist – contabilitate/finanţe-bănci, agent comercial pentru distribuţie, şofer automacaragiu, motostivuitor, agent vânzări, referent logistică, agent de curăţenie, agent de turism, agent de pază, agent intervenţie, gestionar-vânzător presă, confecţioner tâmplărie de aluminiu, sudor, lăcătuş, confecţioner articole textile, normator în industria textilă, şef sală croitorie, tehnolog textile, confecţioner maşinist, controlor calitate, muncitori necalificaţi.