Joi, 2 februarie, s-a actionat in intervalul 07.00-19.00 cu 25 de utilaje: 6 autocisterne cu lama, 10 autosararite cu lama, 3 autosararite pentru trotuare, 4 camioane de transportat gheata si 2 incarcatoare frontale. S-au administrat in total 31 tone de solutie antiderapanta si 276 tone material antiderapant. S-a incarcat si transportat gheata din urmatoarele zone: Buna Vestire, Pod Sud si Cameliei.
De asemenea, in intervalul 19.00-07.00 s-a intervenit cu 21 de utilaje: 5 autosararite cu lama, 12 autosararite cu lama, 3 autosararite pentru trotuare si 1 incarcator frontal. S-au administrat 72 tone solutie antiderapanta si 310 tone de material antiderapant.
Vineri, 3 februarie a.c., se afla in teren 13 autosararite, 5 autostropitori, 3 autosararite pentru trotuare, 3 incarcatoare frontale si 3 autobasculante. Incepand cu ora 10.00 se actioneaza si cu 15 auto cu lama. Totodata la RATP sunt pregatite 1 buldoescavator, 1 tatra cu lama si 2 remorchere cu lama.
250 de salariati ai SC Servicii Gospodarire Urbana SRL se afla in teren la aceasta ora pentru actiuni de deszapezire. Lucratorii Serviciului Administrare Parcari si Serviciului Tehnic au intervenit in parcari incepand cu ora 3.00 dimineata cu 1 buldoescavator, tractoare cu lama si remorci pentru parcarile cu plata din municipiul Ploiesti. S-a actionat si manual cu lopeti si maturi pentru indepartarea zapezii. Lucratorii Serviciului Spatii Verzi actioneaza pentru curatarea si indepartarea zapezii pe aleile principale si secundare din parcuri si gradini publice, in zonele de acces aferente, la trecerile de pietoni, pe aleile pietonale. Se lucreaza la indepartarea zapezii /ghetii de pe gurile de scurgere si de pe vegetatia rasinoasa.