Primaria Municipiului Ploiesti continua distribuirea de ceai cald si supa pentru ploiestenii aflati pe strada sau in statiile de autobuz in perioada sezonului rece.
Joi, 2 februarie, echipajele Politiei Locale Ploiesti au oferit 702 pahare cu ceai si 131 portii de supa. De asemenea, un numar de 82 de persoane fara adapost au solicitat cazare in adapostul de noapte al municipalitatii. Dintre acestea 56 au ramas in central de noapte, iar 26 au fost duse la Colegiul Tehnic “Lazar Edeleanu”. Toate persoanele gazduite la adapostul de noapte si la internatul colegiului tehnic au primit ceai cald si supa calda.
Totodata, la solicitarea Institutiei Prefectului si a Directiei de Sanatate Publica, Primaria Municipiului Ploiesti asigura cazare, in caminele unitatilor de invatamant de pe raza municipiului, persoanelor care necesita dializa. Azi noapte, 11 persoane aduse din zona Mizil, au fost cazate la internatul Colegiului Tehnic “Lazar Edeleanu”
Avand in vedere avertizarea meteo cod galben pentru ninsori si viscol, municipalitatea a organizat suplimentar un centru de urgenta la Colegiul National “Al. I. Cuza”. In sala de sport au fost amenajate, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, 45 de paturi.
Municipalitatea reaminteste ploiestenilor ca Serviciul Public de Finante Locale ofera ceai cald la Centrul Fiscal 1 si Centrul Fiscal 3 din Bulevardul Independentei nr. 16, la Centru Fiscal din Soseaua Vestului 19 si la casieria din str. Basarabi nr. 5.
De asemenea, cetatenii care ajung in zona centrala pot primi ceai cald la sediul SC Servicii de Gospodarire Urbana Ploiesti SRL (fost ADPP) din str. Valeni nr. 32.
Totodata, SC Hale si Piete a organizat puncte de distributie ceai cald in incinta Halelor Centrale, pe platoul Pietei Centrale, la Piata Nord, la Piata Aurora Vest,la Piata Mihai Bravu si la Piata Sud.
Echipajele Politiei Locale Ploiesti continua si astazi actiunea de oferire de ceai si supa calda ploiestenilor aflati pe strazi sau in statiile de autobuz.
Ploiestenii care au probleme din cauza conditiilor meteo, sau cetatenii care raman inzapeziti in apropierea orasului sunt rugati sa sune la dispeceratul primariei – 0244 984 sau la dispeceratul Politiei Locale Ploiesti – 0244 954, 0244 513 255, sau 0244 513467.