CSU Asesoft şi Mike Jones îmbrăţişează, începând de astăzi, drumuri separate. Jucătorul american şi-a luat rămas bun de la colegi, antrenori şi staff-ul administrativ, după ce conducătorii grupării ploieştene au luat decizia de a renunţa la serviciile sale. Chiar şi aşa, în funcţie de viitoarea sa destinaţie şi de forma sportivă arătată, Jones ar putea reintra în atenţia vicecampioanei României pentru sezonul viitor.
Venirile lui Darius Hargrove, Arvydas Cepulis şi Vladimir Tica au făcut ca lotul lui CSU Asesoft să numere 7 jucători de peste hotare, o cifră destul de mare în condiţiile actualului regulament impus de Federaţie. Astfel, clubul ploieştean s-a văzut nevoit să renunţe la unul dintre ceilalţi 4 baschetblişti străini, pentru a conferi o mai bună omogenitate relaţiilor de joc.
Ionuţ Georgescu, preşedinte executiv CSU Asesoft: „Despărţirea de Mike Jones a reprezentat o alegere extrem de dificilă. Am sperat, încă de la începutul lunii decembrie, că Mike nu va avea probleme în a se recupera. Nu ne-am înşelat, însă în acest moment în care lotul nostru număra 7 jucători străini, ne-am gândit că ar fi mai bine să luăm o asemenea decizie din mai multe considerente.
„Sunt conştient de faptul că nu aş fi putut reveni la forma din debutul sezonului, chiar dacă am urmat şi urmez, în continuare, toate indicaţiile medicilor. Îmi pare sincer rău că o asemenea accidentare a pus capăt unei poveşti atât de frumoase. Totuşi, viaţa merge înainte. Sunt mândru că am făcut parte dintr-un asemenea colectiv şi le urez mult succes băieţilor în tentativa de a câştiga titlul. Aştept să-mi păstreze o medalie de campion. Cine ştie, poate mă voi întoarce chiar eu după ea” , a precizat extrema de peste Ocean.

www.csuasesoft.ro