Ploiestenii si alesii lor locali au un nou sef: antrenorul echipei Petrolul, Valeriu Rachita! Desi, potrivit legii, convocarea consilierilor locali in sedintele ordinare sau extraordinare revine primarului – in acest caz, lui Andrei Volosevici – iata ca se dovedeste, inca o data, ca la Ploiesti totul s-a intors cu susu-n jos. De cateva zile, pe site-ul oficial al SC FC Petrolul apar informatii referitoare la convocarea consilierilor locali, pentru discutarea unor subiecte fierbinti pentru soarta echipei. Iata ce anunt a fost postat, ieri, la ora 13.03, pe pagina web a SC FC Petrolul, sub titlul „Luni, zi importanta pentru viitorul FC Petrolul Ploiesti”: „Sedinta Consiliului Local in care va fi propusa pe ordinea de zi procedura de schimbare a actionariatului clubului Petrolul Ploiesti se va desfasura luni, de la ora 14.00, in Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ. FC Petrolul Ploiesti face, pe aceasta cale, un apel catre toti consilierii locali, rugandu-i sa participe la aceasta sedinta, una foarte importanta pentru viitorul fotbalului ploiestean”.
Niciun reprezentant al municipalitatii ploiestene si niciun consilier local nu aveau cunostinta despre convocarea vreunei sedinte de Consiliu Local pentru ziua de luni. In schimb, poate ca stie Rachita ceva, dat fiind ca, de marti, echipa Petrolul va pleca, din nou, la pregatire, in Antalya, iar marele antrenor nu ar avea „libera” decat ziua de luni.
Prin urmare, alesii locali au fost anuntati ca se vor intruni, daca intr-adevar va avea loc vreo sedinta a consilierilor pe data de 20 februarie, de… consilierul personal al lui Volosevici in materie de sport!
V.STOICA