Revanşa este cuvântul de ordine în vestiarul alb-albaştrilor, după cele 4 înfrângeri în ultimele 5 jocuri disputate în faţa lui U Mobitelco. Tocmai de aceea, Vladimir Arnautovic i-a pregătit o surpriză omologului său, Marcel Ţenter, pentru această seară. Hargrove şi Cepulis se vor afla împreună pe parchet, pentru prima dată după finala din 2010, în care cei doi au totalizat peste 150 de puncte, făcându-l pe antrenorul clujenilor să-şi pună mai des mâinile în cap, decât să apeleze la tăbliţa pentru indicaţii.

Alături de ei se vor afla Szijarto şi Burlacu, veteranii acestui duel pentru întâietate în Divizia A, dar şi Căpuşan şi Santana, doi jucători ce au urmărit fenomenul, din exterior, până în acest sezon. Asta, în timp ce Vlahovic, Dzambic şi Albijanic au avut nevoie de un singur astfel de joc, pentru a-şi da seama de rivalitatea existentă între cele două echipe.
Revenind la gazde, apele sunt tulburi pe Someş, iar infirmeria studenţilor una neîncăpătoare. Absenţelor de mai lungă durată ale lui Morris şi Silvăşan li s-au adăugat, în pauza de iarnă, şi problemele medicale acuzate de Paul şi LaGrange. Dacă primul va evolua, însă nu o va face la capacitate maximă, cel de-al doilea are şanse minime în acest sens.

În schimb, singura veste bună pentru clujeni vine din partea lui Chetreanu, refăcut în proporţie de 100% după accidentarea la inghinali. În atare condiţii, greul va pica, şi în această partidă, pe umerii cvartetului Dykes – Lawrence – Krstanovic – Mijovic, rămânând de văzut în ce măsură americanul Jones va fi aruncat în luptă. În tur, la Brazi, U Mobitelco s-a impus cu 97-75, la capătul unei reprize suplimentare de prelungiri.

www.csuasesoft.ro