Echipa masculină de handbal CSM Ploieşti îşi va încheia, mâine, stagiul de pregătire centralizată de la Plopeni, care a durat opt zile. Gruparea prahoveană urmează să-şi testeze în mod practic ceea ce a pregătit în cantonamentul de la Plopeni, CSM stabilind, deja, două meciuri de verificare. Adversara formaţiei CSM Ploieşti ar urma să fie CSA Steaua Bucureşti, ocupanta ultimei poziţii în ierarhia Ligii Naţionale. Datele de disputare ale meciurilor nu au fost, însă, stabilite, deocamdată, dar cel mai devreme vor avea loc la finalul săptămânii.
Meciurile din Liga Naţională urmează să se reia de la sfârşitul săptămânii viitoare, CSM având programată, în deplasare, întâlnirea cu Universitatea Bucovina Suceava. Echipa ploieşteană ocupă locul 12 în clasament, cu şapte puncte acumulate, având ca obiectiv ieşirea din zona periculoasă a Ligii Naţionale.

În cantonamentul de la Plopeni, în lotul formaţiei CSM Ploieşti şi-a făcut apariţia şi portarul Relu Adrian Druţu, fost jucător al echipelor Dinamo Bucureşti, „Kouroushi Proodevtikos” Paphos (Cipru) şi Al Sadd (Liban). În vârstă de 30 de ani, acesta s-a aflat, de la finalul săptămânii trecute, în probe alături de echipa ploieşteană, urmând ca, la revenirea lotului din cantonament, să se decidă dacă se va încheia sau nu un contract cu portarul originar din Galaţi.