La data de 26.01.2012, P. Răzvan, a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au furat un motor electric folosit la prelucrarea lemnului, pe care îl avea în curtea locuinţei din Comarnic.
În urma activităţilor desfăşurate au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea faptei: B. Ion, de 29 ani, B. Robert, de 21 ani şi N. Florin de 21 ani, toţi din oraşul Comarnic
Aceştia au dezmembrat motorul şi l-au vândut la un centru de valorificare a fierului vechi, obţinând suma de 200 lei.
Celor trei le-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii din Urlaţi l-au depistat ieri pe F. Georgică, care transporta cu un moped 127 de stâlpi metalici de viţă de vie, pe care vroia sa-i valorifice la un centru de colectare a fierului vechi.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că stâlpii fuseseră sustraşi dintr-o vie din Valea Calugarească, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

La data de 26.01.2012, poliţiştii din Vălenii de Munte l-au depistat pe I. Ion din comuna Izvoarele, care transporta 28 bucăţi de şină de cale ferată sustrase din incinta unei fabrici din Măneciu şi intentiona sa le valorifice la un centru de fier vechi.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.