Societatile la care lucreaza aproape 200 de prahoveni au anuntat disponibilizari colective luna aceasta. Astfel, o firmă ce are ca domeniu de activitate transportul prin conducte a anunţat că va disponibiliza 44 de persoane, asta în timp ce altă societate care se ocupă cu comerţul en-gross intenţionează să concedieze 40 de angajaţi. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova luna aceasta risca să-şi piardă locul de muncă şi şase persoane din domeniul de prevenire a incendiilor. Cele mai multe disponiblizări s-au anunţat la o altă firmă care practică activități auxiliare pentru producția vegetală, care va disponibiliza 73 de persoane.
Prahovenii care vor fi disponibilizaţi au şanse minime să-şi găsească noi locuri de muncă. Asta în condiţiile în care în Prahova există în prezent peste 17.000 de şomeri, iar numărul locurilor de muncă este de doar 240.

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla urmărind Știrile Prahova TV din această seară, de la ora 19:30 sau 23:00.